Zien: Peter Gillis met de dood bedreigd

Het lijkt erop dat Peter Gillis alleen maar pech heeft de afgelopen tijd. Het gaat niet goed met zijn gezondheid, zelfs zo slecht dat hij met spoed naar het ziekenhuis moest. Ook zijn zoon is een tijd geleden mishandelt maar nu wordt de miljonair ook nog een bedreigt en door niemand minder dan de gekke ex van zijn vrouw Nicol.

Gelukkig was het ziekenhuis resultaat niet ernstig, maar Peter moet wel beter op zijn voeding en gezondheid gaan letten. Zijn uikerspiegel te hoog en dat was direct een teken voor Peter dat hij toch echt iets meer aan zijn gezondheid moet gaan doen.

Bedreigt

Peter heeft echter meer dan alleen dat meegemaakt, zo zou hij zijn bedreigt door de ex van Nicol want op het moment dat Peter en Nicol wat voor elkaar begonnen te voelen had Nicol eigenlijk nog een relatie. Toen de ex erachter kwam dat er iets tussen de twee aan het opbloeien was werd hij boos.

“Hij draaide mijn arm bijna uit de kom. Toen hij het hartje wat Peter stuurde zag, heeft hij me tegen een pui geduwd. Toen ben ik met de kinderen naar kantoor gevlucht”, zegt Nicol.

Peter werd vervolgens met de dood bedreigt via de telefoon door de ex. Dit was echter nog lang niet alles want de ex heeft een lange tijd het leven van de twee enorm zuur gemaakt. Nicol heeft uiteindelijk aangifte gedaan bij de politie:

”Mijn ex heeft me verkracht in mijn slaap. Ik wilde een abortus, maar toen zag ik op de echo een hartje, een kindje van vlees en bloed”, aldus Nicol.

Scroll naar boven