Zien: René le Blanc wil musicalster worden

René le Blanc heeft nieuwe dromen voor het oog want hij wil musicalster worden. Hij is er van overtuigd dat hij perfect is voor een rol maar niet iedereen denkt daar waarschijnlijk zo over…

Kan René dansen?

,,Ze zeggen wel tegen mij dat ik een halve acteur ben en ik zing, dus als ze me zouden vragen, zou ik dat geweldig vinden”, zegt René le Blanc tegen weekblad Weekend.

Hij is er echt van overtuigd dat hij een musicalster kan worden maar daar moet natuurlijk ook in worden gedanst. Acteren en zingen is volgens hem echt zijn ding maar René, kun je ook dansen? Werd er gevraagd: ,,Of ik kan dansen? Mijn vrouw zit me al aan te kijken…”, zegt de zanger. ,,Maar misschien is het niet nodig. In een musical zie je vaak mensen gewoon op en neer lopen en een pasje doen. Dan moeten ze het maar aanpassen!”

‘Als ik maar een rol krijg’

René weet het zeker, een musical zullen ze zeker voor hem veranderen omdat hij al zo’n grote ster is, is zijn mening. Hij is erg bekend geworden en daarom besloot hij laatst ook zijn prijzen een flink te verhogen: 4000 euro voor 30 minuten.

Wel vraagt hij zich af of er tijd is voor een musical, dat weet hij niet zeker. ,,Ik ben solozanger en het moet natuurlijk wel passen binnen mijn optreedschema’s. Als ik maar een rol krijg, dat zou ik gewoon leuk vinden. Zou ook mooi staan op mijn cv.”

Scroll naar boven