Zwangere vrouw doet bizarre ontdekking: ”Mijn man blijkt mijn neef”

Zwangere vrouw doet bizarre ontdekking: ''Mijn man blijkt mijn neef''

De Britse Marcella Hill heeft haar 300.000 volgers op TikTok een schokkend geheim verteld. De vrouw is nu al zes maanden zwanger van haar man, maar is er recent achtergekomen dat haar man haar neef is. Heel erg vreemd, zo vindt de vrouw zelf ook.

Getrouwd met mijn neef

In de video zegt Marcella het volgende: ”Ik heb dit nog nooit aan iemand verteld, maar ik blijk per ongeluk met mijn neef te zijn getrouwd.”

”Ik zat samen met mijn man op de bank en we waren naar babyspullen aan het kijken, toen ik een website tegenkwam waar je naar familie kunt zoeken. Een soort stamboom zeg maar. Ik zag de namen van mijn opa, oma, grootouders enzovoort. Mijn man zei uit het niets: ‘oh, wat grappig. Onze opa’s en oma’s hebben dezelfde namen’.”

Neef en nicht

Zo grappig was het overigens niet, want na meer onderzoek vond Marcella uit dat haar opa de neef van haar oma is. Daarop zijn ze direct in de auto gestapt om hen te confronteren. ”Ze hebben het toegegeven en dat betekent dat ik dus feitelijk een huwelijk heb met mijn neef. Sterker nog: ik krijg een kind van mijn neef.”

@beingmarcellahill Funny story… I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok ♬ original sound – Marcella Hill

Geen probleem

Zowel Marcella en haar man hebben er overigens geen probleem mee dat ze familie van elkaar zijn. Ze maakt er zelfs nog een grap van: ”Als je ver genoeg teruggaat in de tijd, zijn we allemaal neven en nichten van elkaar.”

Scroll naar boven